mei 2021

We make it work!

De voorjaarsenergie borrelt langzaam op en de natuur komt tot volle ontplooiing.  Als mensen vragen we ons meestal niet af hoe dat nu bij ons in zijn werk gaat. Bijvoorbeeld de seizoenen met hun eigen kenmerken.  Wij als mensen hebben de neiging om ons eigen seizoen te regelen en wars van de natuurlijke processen onze eigen gang te gaan.  Echter we zijn en blijven nog onderdeel van die natuur waar we in vertoeven en die we naar onze hand willen zetten.  Dat wringt natuurlijk hier en daar dan wel eens. Daar zijn we dan ook nog verbaasd over. Natuur-lijk is dat dan normaal dat het wringt. Als je ergens tegen in gaat, kost dat kracht, energie, gaat het schuren en wordt het pijnlijk.

Daarom observeer de natuur, doe mee met de seizoenen.  Als je last hebt, of het schuurt, je bent futloos.  Waar is het misgegaan, waar heb je het natuurlijk pad verlaten. Doe het rustig aan, mediteer en zorg voor regelmaat, rust en gezonde voeding.  Vergeet niet je lichaam te zuiveren door ook 2 L extra water, thee, fruitsap (vers geperst) te drinken. Je afvalstoffen worden verwijderd en je krijgt meer energie.

Vanaf januari ben ik gecertificeerd als klassiek Homeopaat.  

Ik hoop dan ook via de klassieke homeopathie velen op weg te helpen naar een betere en/of zo goed mogelijke gezondheid. Start het nieuwe jaar met een individuele screening op je gezondheid. Maak een afspraak.

Vraag specifieke informatie aan via e-mail of bel!

Één telefoontje: +32 (0)641270090 of +31 (0)637231330

Praktijk: + 32 (0)114315367

E-mail: [email protected]

Wie zijn wij?

Orvan Van Gysel MHA (Master in Healthcare), Strategic Leadership Oxford, International and Network Leadership skills, Master in NLP Life Coach, Healer, Natuurgeneeskundig therapeut,Tai-Chi en Qi-Gong Instructor, CB-Mindfulness Therapist. Big gerigistreerd verpleegkundige A+B. Horsemanship certified.

Jobina Koster, Life Advisor, Budget Coach, Healing Assistant. Big geregistreerd verpleegkundige A.

Ook werken wij samen met andere deskundigen op specifieke onderwerpen.

0