Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

januari 2021

* Covid - 19. Het Corona virus!

- Vanaf maart 2020 houdt het ons in zijn greep. Langzamerhand ontstaat er een beheersbare situatie, zei het nog heel fragiel. De maatregelen helpen om verspreiding tegen te gaan. jezelf en anderen te beschermen. Het brengt ook verschillende beperkingen met zich mee. Voor de een hanteerbaar voor de ander onleefbaar. In gezamenlijkheid ontstaat er meer controle en weten we steeds meer van het virus. Volg hierom de media en wetenschappelijke programma's en artikelen.

In de holistische en natuurlijke gezondheidsleer richten we ons op 1 - vermijdt risicovolle situaties. 2 - Beperk je contacten met onbekenden. 3 - versterk je immuunsysteem, 4 - houdt afstand 1,5m, 5 - Was frequent je handen, 6 - draag in close contactsituaties een mondmasker.

Vanaf januari ben ik gecertificeerd als klassiek Homeopaat.  

Ik hoop dan ook via de klassieke homeopathie velen op weg te helpen naar een betere en/of zo goed mogelijke gezondheid. Start het nieuwe jaar met een individuele screening op je gezondheid. Maak een afspraak.

Vraag specifieke informatie aan via e-mail of bel!

Één telefoontje: +32 (0)641270090 of +31 (0)637231330

Praktijk: + 32 (0)114315367

E-mail: [email protected]

Wie zijn wij?

Orvan Van Gysel MHA (Master in Healthcare), Strategic Leadership Oxford, International and Network Leadership skills, Master in NLP Life Coach, Healer, Natuurgeneeskundig therapeut,Tai-Chi en Qi-Gong Instructor, CB-Mindfulness Therapist. Big gerigistreerd verpleegkundige A+B. Horsemanship certified.

Jobina Koster, Life Advisor, Budget Coach, Healing Assistant. Big geregistreerd verpleegkundige A.

Ook werken wij samen met andere deskundigen op specifieke onderwerpen.

We make it work!